CHP İlçe Başkanı Çolakoğlu:

“Halkın desteğini alan AK Parti terörü bitirsin”

CHP İlçe Başkanı Çolakoğlu:Diyarbakır’da hain terör örgütü PKK’nın gerçekleştirdiği saldırıdan dolayı derin üzüntü yaşadığını dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Çolakoğlu, bu akan kanın durması için gereken ne varsa yapılması gerektiğini belirtti.
Çolakoğlu yaptığı açıklamasında, tüm siyasi partilerin bir araya gelerek bu işin çözümü noktasında uğraşmaları gerektiğini kaydettiği açıklamasında; “Hiçbir evladımızı feda edeceğimiz durumda değiliz. Yapılan genel seçimlerde vatandaşlar AK Parti’ye tam destek ve yetki verdi. Artık hükümet yetkisini kullansın gereğini yapsın. Bilmiyorsa bizlere muhalefete sorsun. Bizler de çözüm bulalım. Tüm siyasi parti liderlerinin hemen acil olarak bir araya gelmesi gerekiyor. Çok üzüntülüyüz. Hükümet İmralı ile görüşeceğine bu işin gereğini yapsın. Akan kan dursun. Yıllardır batıya yapılan yatırımlardan dolayı doğu kendini dışlanmış gördü. Ben yıllardır bu bölgelerde öğretmenlik yaptım. Oradaki insanları kucaklamak ve onlara iş imkânı sağlamak durumundayız” ifadelerini kullandı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.