Payas coştu bir kere

Payas coştu bir kereSpor alanında Türkiye’ye örnek olacak çalışmalara imza atan Payas Belediye Başkanı Bekir Altın, tam 150 kişiye çeşitli branşlarda spor yapma imkânı verdi. Payas Belediyesi spor tesislerinde gerçekleştirilen açılış törenine Belediye Başkanı Bekir Altan, sporcu velileri ile çok sayıda ev hanımı sporcu olarak katıldı. 70 yaşındaki bayanların bile spor yaptığını belirten Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, “Çalışmalarımızı her alanda olduğu gibi spor alanında da ciddi anlamda sürdürüyoruz. Payasspor bu sezon 3.lige çıkmak için elinden gelen tüm gayreti gösterecek. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Çünkü biz işimizi çok iyi yapıyoruz. Bize de bu yakışır. Hatay geneline baktığımızda bizim küçücük bir belde olmamıza rağmen birçok büyük belediyeden daha geniş çalışmalar yaptığımızı halkımız ve kamuoyu biliyor. Ramazan ayında da gerçek anlamda bir etkinlik düzenliyoruz. Burada 9 ayrı ünlü sanatçılarımız sahne alarak, halkımıza iyi bir Ramazan yaşatacaklar. Şu anda belediyemiz tarafından yapılan spor etkinliklerinde 70 yaşındaki annelerimizin bile şalvarını giyerek spora gelmesi beni çok heyecanlandırdı. Demek ki spora herkesin ihtiyacı var” dedi.
Tekvando, güreş, futbol gibi spor dallarında alt yapıya gereken önemi verdiklerini belirten Altan, “Türkiye de Payas’ın ismini duyurmak için gerekli tüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah yapacağımız çalışmaların ardından başarılarında gelmesi bizleri daha da sevindirecektir” diye konuştu. Son olarak Türkiye ve dünya genelinde bilinen Kırkpınar yağlı güreşlerine Hatay bölgesinden sadece Payas’ın katıldığını belirten Başkan Altan, “Güreşe de gereken önemi veriyoruz ve Kırkpınar’da Hatay’ı sadece biz temsil ediyoruz” açıklamasını yaptı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.