Kıraç izdihamı

İskenderunluları coşturan Kıraç, hemen hemen tüm parçalarında alanı dolduran yaklaşık 30 bin hayranıyla birlikte düet yaptı

Kıraç izdihamıTürk rock müziğinin güçlü sesi Kıraç, İskenderun Atatürk Anıtı önünde verdiği konserle gençleri coşturdu. Konsere Hatay ve çevre ilçelerinden yoğun katılım oldu. İskenderun Belediyesi’nin bu yıl 29.’sunu düzenlediği Uluslararası Turizm ve Kültür Festivali etkinlikleri kapsamında sahne alan Kıraç, gördüğü kalabalık karşısında hayranlığını gizleyemedi. Türk rock ve dizi müziklerinin sevilen bestecisi Kıraç, söylediği şarkılarla İskenderunlu gençlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri 30 bine yakın kişi izledi. Alanı dolduranların elleri havada, hop oturup, hop kalkarak şarkılara eşlik etmeleri ise dikkat çekti. Kıraç, yeni ve eski parçalarından harmanlayarak repertuarından seslendirdiği İskender Doğan’ın unutulmaz şarkısı ‘Kan ve Gül’ü binlerce İskenderunlu ile düet yaparak okudu. Şarkıların birçoğuna kalabalık seyirci topluluğu eşlik ederek, festivalin son gecesini büyük bir coşkuyla geçirdi.
Sevginin, barışın, hoşgörünün yurdunu İskenderun olarak nitelendiren Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek “Bu on binlerle sevgiyi, barışı kanıtladınız. Sizinle gurur duyuyorum. Size hizmet bana kısmet, eyvallah! Bu sevgi, dostluk ve barışın çimentosu Kıraç’a, çok teşekkür ederiz” dedi. Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Kıraç’a anı tabağı hediye ederek, festival boyunca İskenderunluların güzel ve eğlenceli günler geçirdiklerini ifade etti.

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.