Emniyet oynamadan galip

Emniyet oynamadan galip5 Temmuz Festivali’ndeki spor etkinliklerine katılan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, halı saha futbol turnuvasında iddialı. Maç öncesi sahada ısınan ve rakiplerini bekleyen emniyet ekipleri, rakiplerinin geç gelmesi dolayısıyla oynamadan üç puanın sahibi oldu. Rakipleri gelmeyince kendi aralarında maç yapan emniyet teşkilatına, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başka Yardımcısı Ayhan Dik tarafından bir tepsi künefe ikramı yapıldı.
Belediyeye ve emeği geçenlere teşekkür eden Dörtyol Emniyet Müdürü Numan Şahapoğlu, “Çok güzel bir organizasyon. Bizlerde burada yer almaktan son derece mutluyuz” dedi. Belediye Meclis Üyesi Kemal Sonay ise, “Sizleri burada görmek bizleri de mutlu ediyor. Çalışmalarınızda ve turnuvada başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı. Emniyete künefe ikramında bulunan Ayhan Dik de, “Düzenlenen bu tür turnuvalara emniyet mensuplarının da katılması, etkinliklere renk katmaktadır” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.