Üretim ve istihdama tarihi imza

Üretim ve istihdama tarihi imzaİskenderun’un geleceği için son derece önem arz eden 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin yer tahsisi protokolü İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı ve Atakaş Şirketler Grubu Genel Müdürü İhsan Ar tarafından imzalandı.
İmza töreninde konuşan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, tüm firmaların müracaatlarının tek tek incelendiğini, bölgemize ve ülkemize en çok katma değer sağlayan ve daha çok istihdam sağlayacak olan 2 firmaya yer tahsisi sağlandığını söyledi. İskenderun Kaymakamı Brifing Salonu’ndaki yer tahsisi imza törenine İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı, Atakaş Şirketler Grubu Genel Müdürü İhsan Ar ve basın mensupları katıldı. İmza töreni öncesinde konu ile ilgili bilgiler veren İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin kentimizin geleceği için öneminden bahsetti. 2. Organize Sanayi Bölgesi için birçok firmanın müracaat ettiğini kaydeden Kaymakam Su, tüm müracaatların tek tek en ince ayrıntısına kadar değerlendirildiğini kaydetti. Değerlendirmelerin sonucunda bölgemize ve ülkemize ekonomik açıdan daha çok istihdam sağlayacak olan Tosyalı Holding ve Atakaş Şirketler Grubu’na yer tahsis edildiğini kaydeden İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin ülkemize ve bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diledi. Yapılan konuşmanın ardından yer tahsisi protokolü İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı ve Atakaş Şirketler Grubu Genel Müdürü İhsan Ar tarafından imzalandı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.