CHP milletvekilleri maaşlarını şehit ailelerine bağışlasın

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun:

“CHP milletvekilleri maaşlarını şehit ailelerine bağışlasın”

CHP milletvekilleri maaşlarını şehit ailelerine bağışlasınAK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, bugün toplanacak İskenderun Belediye meclisi ve TBMM’deki yemin krizi ile ilgili konularda açıklamalarda bulundu. Kurşun, yemin etmeyen CHP milletvekillerine seslenerek, yemin edene kadar maaşlarını şehit ve gazi ailelerine bağışlamalarını, yemin ettikten sonra da hak edecekleri maaşlarını almalarını istedi.
İlk olarak İskenderun belediye meclisi hakkında görüşlerini bildiren Başkan Kurşun, İskenderun’un buz pateninden önce daha önemli projelerin olması gerektiğini ifade etti.
Kentin Mustafa Kemal Mahallesi’ne doğru kaydığının altını çizen Başkan Kurşun, özellikle İskenderun’da trafikte insanlar çile çekerken, buz pateni yapılması düşüncesinin yanlış olduğunu savundu. Meclise daha somut öneriler getirilmesi gerektiğini kaydeden AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, “Biz İskenderun Belediye meclisinin kent için önemli olan projelere imza atmasını ve çözüm bulmasını istiyoruz. Buz pateni yapmak bu kentte yapılacak en son iş. Onun yerine aile yaşam merkezleri kurularak çocuklarımıza gençlerimize satranç, tiyatro ve bu gibi önemli projeler yaparak onların gelişmesi için çaba sarf etmeliyiz. Buz pateni kimseye bir yarar sağlamaz. İskenderun gün geçtikçe büyüyor. Bizler de bu büyümeye paralel olarak eksik noktalarımızı muhakkak gidermeliyiz. Aksi taktirde olduğumuz yerde sayarız. Ben ümit ediyorum ki; İskenderun Belediye Meclisi bundan sonra daha somut ve kalıcı işlere imza atar. Bizlerde bu kentte yaşayan insanlar olarak gurur duyarız” ifadelerinde bulundu.
TBMM’deki yemin krizine de değinen AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, CHP milletvekillerinin yemin etmemesine bir anlam veremediğini kaydederek, “CHP, MHP’ye istinaden ‘Biz arkadaşlarımızı satmayız’ diyorsa O zaman yemin eden TBMM’nin geçici Başkanı Oktay Ekşi niye yemin etti? Oktay Ekşi, CHP’yi satmadı mı? Bunlar yanlış şeyler. Türkiye’de hukuk her şeyin üstündedir. Meclis çözüm yeridir. Şimdi CHP milletvekillerine sesleniyorum; maaşlarını yemin edene kadar Şehit ve Gazi Ailelerine bağışlasınlar. Yemin ettikten sonra da hak ettikleri maaşları alsınlar” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.