Özşampiyonlar yine dereceyle döndü

Özşampiyonlar yine dereceyle döndüBelen Belediyesi Özşampiyonlar Tekvando Spor Kulübü, Türkiye Tekvando Şampiyonası’ndan yine derece çıkardı. 20-25 Haziran tarihleri arasında Tekirdağ ilinde yapılan ve 62 ilden toplam 1754 sporcunun katılımı ile gerçekleşen Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası’na, Belen Belediyesi Özşampiyonlar Tekvando Spor Kulübü lisanslı sporcusu 57 kg’da yarışan Selin Bağdatlı zorlu rakiplerini yenerek, Türkiye üçüncüsü oldu.
Şampiyonaya ilişkin bilgiler veren Tekvando Türk Milli Takımı Antrenörü ve aynı zamanda kulüp antrenörü Mehmet Korhan, “Hedefimizin her zaman için birincilik olduğu, ama müsabakaya katılan il sayısı ve sporcu sayısına bakacak olursak üçüncülüğünde iyi bir netice olduğu ortada. Müsabakada bayanlarda bütün sikletlerde dağıtılan madalya sayısı 36 iken katılan il sayısı 62, sporcu sayısı ise 1754 oldu. Bu illerin arasında İstanbul, Ankara ve İzmir de mevcuttur. İstanbul’a baktığımız zaman büyüklük olarak 20 ile bedeldir. Bu durum aslında yapılan müsabakanın ne kadar zorlu olduğunun en iyi göstergesidir” dedi.

Önceki İçerikMilletvekili Karasayar esnafı unutmadı
Sonraki İçerikDr. Yıkıcı’nın yıldızı parlıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.