Milletvekili Karasayar esnafı unutmadı

Milletvekili Karasayar esnafı unutmadıAK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, 12 Haziran seçimlerinde partilerine destek vererek 3. dönem tek başına iktidara getiren İskenderun halkına teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Milletvekili Karasayar, beraberinde AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, belediye meclis üyeleri ve partililer ile birlikte Şehit Pamir ve Ulucami esnafına teşekkür etti.
Esnaflara tek tek ziyaret eden AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’a esnaf ve vatandaşlardan da yoğun ilgi vardı. Her esnafla tokalaşarak bire bir sohbet eden Milletvekili Karasayar, 12 Haziran seçimlerinde AK Parti’yi % 50 oy ile tek başına iktidara getirdikleri için tüm teşkilat adına teşekkür etti. Artık bu milletin yalan, dolan ve popülist siyasetçilerden uzaklaştığını kaydeden Milletvekili Karasayar, “Gördük ki; 12 Haziran seçimlerinin sonuçlarına göre, Türk milleti istikrar ve güven istiyor. Bu istikrar ve güvende sadece AK Parti’de var. Biz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemizi daha güçlü ve ileri medeniyetler seviyesine getirmek için mücadele gösteriyoruz. 12 Haziran’da halkımız yine AK Parti’ye teveccüh gösterdi. Biz sadece seçimden seçime halkımızın yanına gitmiyoruz. Seçimden sonra da onlarla sürekli birlikteyiz. Köylerimizi dolaştık, verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettik. Sivil toplum kuruluşlarımıza, esnaflarımıza, muhtarlarımıza da ziyaretlerimiz olacak. Ben destek veren, vermeyen tüm halkımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Türkiye’nin gündemindeki konulara da değinen AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, yargının her şeyin üstünde olduğunu, mecliste çözülmesi gereken konuları mecliste, yargının çözmesi gereken konuları da yargının çözeceğini, dolayısıyla herkesin hukuka saygılı olması gerektiğini ifade etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.