MKÜ’den İskenderun’a bir yatırım daha

MKÜ’den İskenderun’a bir yatırım dahaHatay Mustafa Kemal Üniversitesi’ne bağlı İskenderun Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen törenle yeni yemekhane ve kantinin temel atma töreni gerçekleştirildi.
İskenderun Meslek Yüksekokulu (İMYO)’nda düzenlenen temel atma törenine İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, MKÜ Rektörü Hüsnü Salih Güder, İMYO müdürü Murat Bikçe, protokol üyeleri, davetliler ve öğrenciler katıldı. Temel atma töreninde ilk olarak söz alan İMYO müdürü Murat Bikçe, “Meslek yüksekokulumuzda öğrencilerimizin yemek ve kantin ihtiyacını karşılamak amacıyla ek yemekhane ve kantin yaptırılması ihtiyacı doğdu. 4 ayda tamamlanacak olan yemekhanemizde 550 öğrenci ve idare personel yemek yiyebilecek” dedi. Ardından söz alan MKÜ rektörü Hüsnü Salih Güder ise, “Eğitim ve öğretime bunun yanında sağlığına da çok önem veriyoruz. Bu bağlamda İskenderun meslek yüksekokulumuza yapılacak yeni yemekhanemizde daha sağlıklı yemekler çıkacak ve öğrencilerimiz çok uygun fiyata bu yemekleri yiyebilecekler” ifadesini kullandı. İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ise, “Sağlıklı nesiller yetiştirilmesi için eğitim ve öğretimin yanında böylesi güzide sosyal tesislere de ihtiyaç vardır. Kapasitesini arttıran Meslek yüksek okulumuzda okuyan öğrencilerimiz için yapılan böylesi sosyal tesislerin hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından İskenderun Meslek Yüksekokulu ek yemekhane ve kantinin temeli atıldı. 286 bin liraya mal olacak olan ek yemekhane ve kantinin 80 metre kare alan üzerine inşa edileceği ve 4 ayda tamamlanacağı bildirildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.