Yıldızhan’dan Güney Medya’ya ziyaret

Yıldızhan’dan Güney Medya’ya ziyaretTürk halk müziğinin güçlü sesi İzzet Yıldızhan, İskenderun’a gelerek bir düğünde özel konser verdi. Daha önceleri de İskenderun’a sıkça gelen ve burada olmaktan mutluluk duyan ünlü sanatçı Yıldızhan, Güney Medya Grubu’nu ziyaret ederek çalışanlarla sohbet etti. İskenderun’la ilgili haberleri Güney Medya’nın www.iskenderunhaber.com ve www.guneyweb.tv’den takip ettiğini belirten ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, “İskenderun’a pek çok kez gelerek konserler verdim. Gerçekten muhteşem bir ilçe. İskenderun aslında il olmalı. Burasının ilçe olarak bırakılmasına bir anlam veremiyorum. Deniz ile yayla turizmi iç içe.
Bu defa İskenderun’a bir arkadaşımızın oğlunun sünnetine geldim. Bu vesile ile de bölgenin güçlü yayın kuruluşu olan Güney Medya Grubu’ndaki arkadaşlarla da bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldum. Özellikle Hatay’a gelen dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Angeline Jolie’nin Hatay’da bulunması beni çok heyecanlandırdı. Ben de bir Angelina Jolie hayranıyım. İskenderunla ilgili tüm haberleri Güney Medya’nın iki internet sitesinden takip ediyorum” dedi. Türkücü İbrahim Tatlıses’in yaşadığı saldırının ardından sağlığıyla ilgili sorulara ise Yıldızhan, “İbrahim Tatlıses için dualar ediyorum. Böyle bir olayın yaşanması gerçekten bizleri çok üzdü. İnşallah en kısa zamanda iyileşerek sahnelere geri döner”ifadesinde bulundu.
Daha sonra Güney Medya Grubu personeliyle tek tek resim çektiren Yıldızhan, İskenderunlulara konser vermeyi çok istediğini vurguladı.

Önceki İçerik‘Nemutlu’ size
Sonraki İçerikErdal Paşa sınırda incelemelerde bulundu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.