İskenderun Sakaryaspor 0 – 1 Suriye Ümit Milli Takımı

Suriyeli gençler ümit verdi

İskenderun Sakaryaspor 0 – 1 Suriye Ümit Milli TakımıSuriye’deki olaylar devam ederken, İskenderun’da bulunan Suriye Ümit Milli Takımı hazırlık maçlarını sürdürüyor. İskenderun Sakaryaspor ile Suriye Ümit Milli Takımı hazırlık maçı yaptı. İskenderun halkının da yoğun ilgi gösterdiği maçta dostluk ve kardeşlik rüzgarları esti. Maç öncesi Suriye Ümit Milli Takımı’na Türk bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk’ün özdeyişi olan ‘Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda akıllı olanı severim’ yazılı plaketi Suriye’nin Futbol Federasyonu yetkilisi İmat Hasan’a teslim eden İskenderun Sakaryaspor Kulüp Başkanı Yıldırım Alpay, zevkli ve dostluk içerisinde bir maç olması temennisinde bulundu.
Suriye Ümit Milli Takımı ile İskenderun Sakaryaspor takımı birlikte hatıra fotoğrafı çekindiler. Maçı izlemeye gelen İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise, “Suriye ile aynı coğrafyada yaşıyoruz ve kardeş ülkeyiz. Bu nedenle savaş olmasını istemeyiz. Biz de Müslüman kardeşlerimizin ülkesinde kan dökülmesini istemiyoruz ve bir önce Suriye’deki olayların sona ermesini diliyoruz.”dedi. Kıyasıya mücadeleye sahne olan maçı Suriye Ümit Milli Takımı 85. dakikada Harrisi’nin attığı golle maçı 1-0 kazandı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.