İkem’den mezun olmak bir ayrıcalık

İkem’den mezun olmak bir ayrıcalıkİkem Koleji’nde geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen mezuniyet töreninde coşku ve hüzün bir arada yaşandı. İkem Koleji bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde 48 ilköğretim öğrencisi, 45’de lise olmak üzere toplam 93 öğrenci mezun olmanın sevincini yaşadı.
İkem Koleji’nden mezun olan öğrenciler kolejin bahçesine giydikleri mezuniyet elbiseleri ile geldiler. Mezuniyet törenine İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı, Tosyalı Holding CEO’su Suhat Korkmaz, veliler ve davetliler katıldı. İkem Koleji’nin mezuniyet töreninin sürpriz misafiri Milli Takım ve Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu İskenderunlu İsmail Köybaşı oldu. Mezuniyet töreninde İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı da kızlarının mezuniyetlerini görmenin heyecanını yaşarlarken, evlatlarının mutluluk ve coşkularına ortak oldular. Mezuniyet töreninde konuşma yapan İkem Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Emine Çirkin, “Nasıl ki yarışlar etaplardan oluşuyorsa, en büyük yarış olan hayat da etaplardan oluşur. Sizler yarışınızın birinci etabını bitirip, 2. etabına adım atacak, önünüze açılan yeni yollara doğru yürümeye başlayacaksınız. Sizler bu kapıdan çıkıp yeni yollar keşfedeceksiniz. İkem’de eğitim görmek ayrıcalıktır. Geleceğimizin umudu ve güvencesi olan öğrencilerimiz, sizlere güveniyoruz” ifadesini kullandı. Mezuniyet töreninde lise birincisi İlayda Çaylı’ya mezuniyet belgesini İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su vererek, mezun olan tüm öğrencileri kutladı. Tören sonrasında mezuniyet belgelerini alan öğrenciler hep birlikte kepleri havaya fırlatarak mezun olmanın sevincini aileleri ile paylaştı. Mezuniyet gecesinde öğrenciler aileleri, Milli Takım ve Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu İsmail Köybaşı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Önceki İçerikSeçmene sandık ‘ENGELLENDİ’
Sonraki İçerikİntihar eden başçavuş son yolculuğuna uğurlandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.