Tufan Koleji’nden 44 yıldız kaydı

Tufan Koleji’nden 44 yıldız kaydıDörtyol’da eğitim ve öğretim veren Tufan Yıldızlar Koleji, 2010-2011 yılı mezunlarını hayata uğurlamanın onurunu ve gururunu yaşadı. Düzenlenen mezuniyet gecesinde öğrenciler coşkuyu ve hüznü bir arada yaşadı.
Dörtyol Fourway Otel’de düzenlenen mezuniyet gecesine Dörtyol Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Erdal, Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Numan Şahapoğlu, Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan ve eşi Menekşe Tufan, Tufan Yıldızlar Koleji Başkan Yardımcısı Bekir Tufan ve eşi Hatice Tufan, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Gece öğrencilerin salona girmesiyle coşku içinde başlarken, erkek öğrenciler şıklığıyla, kız öğrenciler ise, güzellikleriyle tüm dikkatleri üzerlerinde topladı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Tufan Yıldızlar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, bu yavrularımızı Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda yetiştirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Tufan konuşmasının devamında, “Öğrencilerimiz, buradan mezun olup hayata atıldıklarında ülkenin çeşitli yerlerinde görev aldıkları zaman bu bizim en büyük onur ve gururumuz olacaktır. Hepsinin gözleri pırıl pırıl. Bizim yavrularımıza güvenimiz tamdır. Dörtyolumuzu dolayısıyla ülkemizi çok çalışıp en güzel şekilde yüceltecekler. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Onları hayata hazırlayan okul öğretmenlerimizi de canı gönülden kutluyor, tüm öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında üstün başarıla diliyorum. Yolunuz açık olsun” diye konuştu.
Yapılan konuşmanın ardından öğrenciler velileriyle dans ederken, mutlulukları da yüzlerinden okunuyordu. Gecenin final bölümünde ise, Dörtyol Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Erdal, Tufan Yıldızlar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan ve eşi Menekşe Tufan, öğrencilere mezuniyet belgelerini takdim ettiler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.