İktidarı büyüten muhalefetin hatalarıdır

Samandağlılar Derneği Onursal Başkanı Şekip Abacı, CHP Hatay milletvekili adayı Mevlüt Dudu’ya tavsiyelerde bulundu:

İktidarı büyüten muhalefetin hatalarıdırCHP Hatay milletvekili adayı Mevlüt Dudu ve milletvekili adayları İskenderun’da faaliyet gösteren Samandağlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Samandağlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Onursal Başkanı Şekip Abacı ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Hatay milletvekili adayı Mevlüt Dudu, milletvekili adayları ve CHP ilçe yönetimi ile bir araya gelerek ülke ve yerel gündemdeki konulara değindiler. Ziyarette söz alan Samandağlılar Derneği Onursal Başkanı Şekip Abacı, milletvekili adayı Mevlüt Dudu’ya tavsiyelerde bulunarak, “Milletvekili olarak her zaman sizleri mecliste görmek, Hatay’a kalıcı hizmetler getirmenizi temenni ediyoruz ve her zaman halk ile bir araya gelmenizi istiyoruz. Bir vatandaş olarak bir takım beklentilerimiz var. Gönlümüz iktidar olmanızdan yana. Her zaman iktidar değilizin arkasına sığınıp, buraların sorununa eğilemedik demenizden ziyade, derli toplu bir çalışma içerisinde olmanızı istiyoruz. Toplum içerisinde birleştirici ve uzlaştırıcı olmanızı, toplum içerisindeki ayrışmalara neşter atmanızı bekliyoruz. İstihdam oluşturan iş adamlarına sahip çıkmanızı istiyoruz. Özellikle iş adamlarımızın karşılaştığı bürokratik engelleri ortadan kaldırmak için çalışma yapmanızı, onların bürokratik sorunlarını çözmenizi bekliyoruz. İktidar partisini büyüten muhalefet partilerinin hatalarıdır. CHP sizlerin sayesinde bir iktidar havası yakaladı. Milletvekili olduktan sonra bizleri unutmayın. Herhangi bir talep ve istekleri olursa sizlerin telefonları açık kalsın ve bize dönün. Meclis kürsüsünde sizi çok sık görmek istiyoruz. İskenderun’a yeterince hizmet gelmedi. İskenderun’a da hizmet gelmesini istiyoruz” dedi.
CHP Hatay milletvekili adayı Mevlüt Dudu ise, her zaman halkın sorunlarını dinlediklerini, mecliste Hatay’ı en iyi şekilde temsil etme gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “Söylemiş olduğunuz tüm dilek, temenni ve tavsiyelerinize katılıyorum. Her zaman halkımın arasında olacağım. Hatay’a hizmet noktasında elimden gelen gayreti sarf edeceğim. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında CHP’nin iktidara gelişi ve mecliste özellikle Hatay ve İskenderun’un sorunlarına çözümü noktasında elimden gelen gayreti sarf edeceğim. Bu söylediklerinize katılmamak mümkün değil. Bu konularla gerekli duyarlılığı göstereceğimize kendim adıma da söz verebilirim” diye konuştu.

Önceki İçerikBundan böyle davul da tokmak da milletin
Sonraki İçerikFiliz Özçörekçi hız kesmiyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.