Hatay Yaşam’dan eğlence dolu gece

Hatay Yaşam’dan eğlence dolu geceHatay Yaşam Gazetesi’nin 3. kuruluş yıldönümü gecesi renkli görüntülere sahne oldu. İskenderun Yelken Kulübü’nde gerçekleştirilen gecede sahne alan devlet sanatçısı ve Türk sanat müziğinin usta yorumcularından Zekai Tunca, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. Tunca, Türk sanat müziğinin seçkin eserlerini seslendirerek, dinleyenlere hoşça vakit geçirtti. Hatay Yaşam Gazetesi sahibi Sadullah Aslan, geceyi renklendiren Zekai Tunca’ya teşekkür ederek, bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini söyledi. Geceye İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, Azganlık Belediye Başkanı Halil Demir, Bekbele Belediye Başkanı Bestami Bilgili, Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen, HESOB Başkanı Kadir Teksöz, işadamları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katılım gösterdi. Hatay Yaşam Gazetesi sahibi Sadullah Aslan, sektörde ve hizmet anlayışında farklılaşma politikası ile çıktıkları yolda arzu ettikleri değerlere ulaşmak için çaba sarf ettiklerini belirttiği konuşmasında, “Okurlarımızın bize gösterdiği teveccüh bizleri motive etmekte ve geleceğe umutla bakmamıza neden olmaktadır. Kaliteli yayıncılığın yanı sıra sosyal aktivitelerle de okurlarımızın yaşamlarında kayda değer anılar bırakmayı hedefliyoruz. Katılımlarından ötürü değerli konuklarımıza ve bizi kırmayarak gecemize renk katan Türk sanat müziğinin usta sesi Zekai Tunca’ya teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından sahne alan ünlü sanatçı Zekai Tunca, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle davetlileri adeta mest etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.