Milletvekili Karasayar’a muhtarlardan tam destek

Milletvekili Karasayar’a muhtarlardan tam destekAK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dünkü seçim programının önemli bir bölümünü mahalle muhtarlarına ayıran Karasayar’a AK Parti İlçe Başkanı Musa Kurşun, AK Parti meclis üyeleri ve AK Parti ilçe teşkilatı üyeleri eşlik etti.
Sırasıyla Kocatepe, Yıldırımtepe, Barıştepe, Buluttepe, Cumhuriyet, Piri Reis ve Numune Mahallesi muhtarlarını ziyaret eden Karasayar’a, muhtarlar başarı dileğinde bulundu. Mahalle muhtarlarından, mahallelerin sorunları hakkında bilgi alan Orhan Karasayar, Piri Reis Mahalle Muhtarı Sabit Dreyfioğlu ile yaptığı görüşmede yaşanan elektrik sıkıntısına değindi ve iki yıl önce başlattıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yaşanan elektrik kesintilerinin son bulması için bütün trafoların yenileneceğini ve kabloların da yer altına alınacağını belirten Karasayar “Eğer bazı detaylar konusunda mahkeme süreci yaşanmasaydı, bugün bu sorunu konuşmuyor olacaktık” dedi. Mahkeme sürecinin bitmesi halinde çalışmalara ağırlık vereceklerini söyleyen Milletvekili Karasayar, gerçekleştirilen yatırımlarla İskenderun’da en az 50-60 yıl elektrik sorunu olmayacağın savundu. Piri Reis Mahalle Muhtarı ziyaretinin ardından Numune Mahallesi Muhtarına konuk olan Karasayar, Numune Mahallesi Muhtarı Fikret Bal’dan seçim pusulasını aldı. AK Parti Milletvekili Orhan Karasayar, vatandaşlık görevini yerine getirdiğini belirterek “Pusulasını almayan, oy kullanmayan siyasiler topluma nasıl örnek olacaktır?” ifadesini kullandı.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Mustafa Kemal Üniversitesi Turizm Meslek Yüksek Okulu’nda 1304 nolu sandıkta oyunu kullanacak. Numune Mahallesi Muhtarı Fikret Bal’da mahalle sakinlerine ‘Lütfen gelin pusulalarınızı alın’ çağrısında bulundu. Muhtar ziyaretlerinin ardından seçim çalışması kapsamında Mimarlar Odası’nı ziyaret eden Orhan Karasayar ve beraberindeki heyeti Mimarlar Odası Başkanı Özgür Murt ve Mimarlar Odası üyeleri karşıladı. Samimi bir havada geçen sohbette Karasayar, “Sivil toplum örgütlerinin ve siyasilerin ortak hedefi ülkeye hizmet etmektir. Görüşler, düşünceler farklı olsa da amaç bir olmalı. O amaç da ülkenin birlik beraberliği, halkın huzuru ve refahıdır. Türk mimarlar ve mühendisleri bugün dünyanın her tarafında önemli işlere imza atıyor. Bununla birlikte yurtdışından gelen yatırımcılar da artık ülkemize rahatlıkla gelebiliyorlar” ifadelerini kullandı. Her iki taraf için de bu güven ortamının oluşmasının nedeni olarak darbelerle siyasetin ve ekonominin sekteye uğramamasına dikkat çeken Karasayar, bunun neticesinde de ülkemizin ekonomik ve siyasi olarak istikrarı yakalayabildiğine dikkati çekti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.