MHP devletimiz ve milletimiz için var

MHP Milletvekili adayı İsmail Hakkı Yücel:

“MHP devletimiz ve milletimiz için var”

MHP devletimiz ve milletimiz için varMHP Hatay Milletvekili adayı İsmail Hakkı Yücel, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yücel, dün seçim çalışmaları kapsamında İskenderun Bayır Bucak Türkleri Derneği’ne konuk oldu. Milliyetçi Hareket Partisi’nin 12 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimler ile ilgili partisinin plan ve projelerini tek tek vatandaşlara aktaran Milletvekili adayı İsmail Hakkı Yücel, MHP iktidarıyla bu ülkede yoksulluğun kalmayacağını açıkladı.
Devletin vatandaşını korumakla mükellef olduğunu kaydeden MHP Hatay Milletvekili adayı İsmail Hakkı Yücel, “Devlet her zaman güçlü ve kuvvetli olmak zorundadır. Devletin güçlü ve zengin olması milletten geçer. Eğer bir ülkede işsizlik, ekonomi tarım zordaysa o ülke kalkınamaz. Bakın komşu ülkelerimize her gün onlarca insan ölüyor. Biz Türkiye’de artık işsizliğe son vereceğiz. İşsiz bir tane insan kalmayacak. Hilal Kart ile de bu ülkede yoksul vatandaş kalmayacak. Evinin her türlü ihtiyacını Hilal Kart ile temin edecek. Daha sonra bu insanımıza iş bulacağız. Böylelikle ülkemizin güçlü ve müreffeh bir seviyeye getireceğiz” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.