Ülkemiz sizlerin gayretiyle ayakta

AK Parti Hatay Milletvekili adayı Hacı Bayram Türkoğlu, MÜSİAD Hatay Şubesi’ne konuk oldu

“Ülkemiz sizlerin gayretiyle ayakta”

Ülkemiz sizlerin gayretiyle ayaktaAK Parti Hatay Milletvekili adaylarından Hacı Bayram Türkoğlu, MÜSİAD Hatay Şube yönetimine konuk oldu. Milletvekili adayı Türkoğlu ve beraberindeki AK Parti heyetini MÜSİAD Hatay Şube Başkanı M. Fatih Tosyalı ve derneğin yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
12 Haziran seçimleri yaklaştıkça çalışmalarına daha yoğun tempoda devam eden AK Parti Hatay Milletvekili adayı Hacı Bayram Türkoğlu, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı ve yönetim kurulu üyelerine çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Samimi bir ortamda geçen ziyarette MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, Milletvekili adayı Hacı Bayram Türkoğlu’na bu ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Ülkemizin 12 Haziran’da önemli bir seçim geçireceğini kaydeden Tosyalı, genel seçimin ülkemize ve milletimize hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ederken, AK Parti Hatay Milletvekili adayı Hacı Bayram Türkoğlu’na da çalışmalarında üstün başarılar diledi.
MÜSİAD’ın ülkemizin en etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olduğuna dikkati çeken AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ise, MÜSİAD Hatay Şubesi’nin bölgemize çok önemli hizmetler getirdiğini söyledi. Sanayicilerin her zaman desteklenmesi gerektiğinin altını çizen Türkoğlu, “MÜSİAD olarak yaptığınız çalışmaları takdirle izliyoruz. Ülkemize ekonomik anlamda çok büyük katkılarınızın yanı sıra insanımıza da istihdam yaratıyorsunuz. Ekmek kutsaldır. Emek en yüce değerdir. Bu bakımdan sizlerin yoğun gayretleri ve çalışmaları sonucu bir sürü insanımız iş sahibi oluyor ve evine ekmek götürüyor. Bu bakımdan sizleri kutluyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum. 24. Dönem milletvekillerimizi seçmek için 12 Haziran’da halkımız sandık başına gidecek. Ümit ediyorum ki; vicdanlarıyla hareket edip kendileri için en doğru tercihi yapacaklardır. Biz AK Parti olarak ülkemizin ve milletimizin refah seviyesini yükseltmek, iş adamlarımızın ve sanayicilerimizin önünü açarak işsizliği asgari seviyeye indirmek için mücadele veriyoruz. İnşallah 12 Haziran’da da yine AK Parti tek başına iktidara gelerek Türkiye ekonomisi daha da güçlü, insanları mutlu ve huzurlu bir ülke olmaya devam edecektir” diye konuştu.
AK Parti Hatay Milletvekili adayı Hacı Bayram Türkoğlu, bu ziyaretlerin ve birlikteliğin seçim sonrasında da süreceğini sözlerine ekledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.