Ticaret Lisesi mezunları coşkulu gecede stres attı

Ticaret Lisesi mezunları coşkulu gecede stres attıİskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği üyeleri senede bir kez düzenledikleri dayanışma gecesinde gönüllerince eğlendiler. Beyaz Saray Restaurant’ta düzenlenen gecede 20 ila 30 yıl önce aynı okulda ve sıralarda eğitim gören öğrenciler, yıllar sonra bir araya gelmenin ve o eski günleri hatırlamanın heyecanını yaşadı.
Gecede konuşma yapan İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Fuat Kaya, “Dernek olarak amacımız aynı okuldan mezun arkadaşlarımızı buluşturmak, onlarla eski günleri yad etmek, maddi durumu yerinde olmayan öğrencilerimize burs vermek gibi faaliyetlerimiz oluyor. Bunun yanında üyelerimizin iyi veya kötü günlerinde de yanında oluyor, sevinçleri ile seviniyor, üzüntülerini paylaşıyoruz. Amacımız İskenderun Ticaret Meslek Lisesi’nden mezun arkadaşlarımızı buluşturmak, kaynaştırmak ve okul yıllarındaki tatlı hatıraları paylaştırmaktır. Her geçen yıl üye sayımız artıyor ve yılda bir kez düzenlediğimiz dayanışma gecesine de katılımlar yoğun oluyor. Bu gecede tüm masalarımız doldu taştı. Uzaktan yakından gelen tüm üyelerimize ve mezunlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Gecede İskenderun Ticaret Meslek Lisesi’nden mezun olanların o yıllarda çekildikleri fotoğraflardan oluşan sinevizyon gösterimini, yıllar sonra aynı okulun öğretmen ve öğrencileri duygulanarak takip etti. Ticaret Meslek Lisesi öğretmenleri de yıllar sonra öğrencileri ile aynı masada oturup hasret giderdi. Yemekli düzenlenen dayanışma gecesinde İskenderun Ticaret Meslek Lisesi mezunları canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.