MHP Belen Seçim Bürosu’nun açılışında coşku vardı

MHP Belen Seçim Bürosu’nun açılışında coşku vardıMilliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Belen Seçim Bürosu, düzenlenen törenle hizmete girdi. Yoğun katılımın olduğu açılış töreni coşkuya dönüştü.
MHP Belen Seçim Bürosu’nun açılışına MHP milletvekili adayları, İsmail Hakkı Yücel, Şefik Çirkin, Canan Kahraman, Bülent Bahadırlı, MHP Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, MHP Belen İlçe Başkanı Ercan Altuntaş çevre belde belediye başkanları ile birlikte çok sayıda partili katıldı.
Tören, saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başlarken, daha sonra Körfez Rüzgarı Gösteri Ekibi, çeşitli gösteriler yaptı. Şiirlerinde okunduğu açılış töreninde ilk söz alan Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, MHP’nin bu ülke için hizmet ettiğini savundu. Daha sonra kürsüye gelen Milliyetçi Hareket Partisi Hatay 1. Sıra Milletvekili adayı Şefik Çirkin ise, ülke gündemindeki güncel olaylara değindi. Partilerinin 12 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde tek başına iktidara geleceğine inandığını kaydeden Çirkin, partilerini ne kadar kıskaç altına alsalar da bu ülkede ülkücülerin her zaman var olacağını dile getirdi.
Yoğun katılımın olduğu açılış töreninde daha sonra alkışlar eşliğinde kürsüye MHP Hatay 3. Sıra Milletvekili adayı İsmail Hakkı Yücel geldi. Yücel, yaptığı açıklamalarda MHP’nin neden 12 Haziran seçimlerde iktidara gelecek olmasının nedenlerini sıraladı. Bu ülkede tarımın yok olduğunu, ülkede insanların işsizlikten kıvrandığını dile getiren MHP Hatay Milletvekili adayı İsmail Hakkı Yücel, “Biz parti olarak bu ülkede her zaman ülkemizde yaşayan tüm halkı kucaklıyoruz. Çünkü MHP varsa milleti ve devleti için vardır. İşte 12 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimler için vatandaşımızın karşısına plan ve projelerimizle çıktık. İktidarımızla hayata geçireceğimiz Hilal Kart, bu ülkede yaşayan vatandaşımızın yaşam hakkını kolaylaştıracak. Tarımda çok çeşitli projeler hayata geçirip, yok olan tarımı şaha kaldıracağız. Çünkü biz milletimizi ve devletimizi seviyoruz” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosu hizmete girdi. Açılışın ardından vatandaşlara biskivüt ve lokum dağıtıldı.
MHP Hatay Milletvekili İsmail Hakkı Yücel, geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi günü İskenderun Emekli Astsubaylar Derneği’ni ziyaret etti. MHP heyetini dernek başkanı Kazım Çakır ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyaretten memnunluk duyduklarını kaydeden Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Kazım Çakır, sorun ve sıkıntılarını Milletvekili adayı Yücel’e iletti.
Sıcak ve Samimi bir atmosferde geçen ziyarette konuşan MHP Hatay Milletvekili adayı İsmail Hakkı Yücel, ise 12 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde MHP iktidarıyla tüm sorun ve sıkıntıların sona ereceğini savundu.

Önceki İçerikMinik Filiz’e sahip çıkmak insanlık görevi
Sonraki İçerikÜlkemiz sizlerin gayretiyle ayakta
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.