AK Parti kadın kolları dört koldan çalışıyor

AK Parti kadın kolları dört koldan çalışıyorAK Parti kadın kolları dört bir koldan çalışarak hem yaşlılar, hem kız çocukları, hem anneler, kısacası her yaştan bayanların meselelerine çare bulmak için çaba gösteriyor. AK Parti Hatay Milletvekili adayı Filiz Özçörekçi, il kadın kolları, İskenderun ilçe kadın kolları üyeleri ve Belen kadın kolları, Belen’de pazar ve çarşı esnafını ziyaret ederek, ‘hayırlı işler’ temennisinde bulundular. Programa sonradan katılan eski Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, seçime az bir süre kaldığını ve çalışma tempolarını daha da yükselteceklerini açıkladı. Belen’de pazar ve çarşı esnafını ziyaret eden AK Parti Hatay Milletvekili adayı Filiz Özçörekçi ve partinin kadın kolları üyeleri, AK Parti iktidarı döneminde demokratikleşme ve kadın haklarının genişletilmesi sürecinde fırsat eşitliği alanında pek çok adım atıldığına vurgu yaptılar.
Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin de yaptığı açıklamasında, “İstikrarın sürmesi için AK Parti yeniden tek başına iktidar olmalı. Rehavete kapılmıyor, çok çalışıyor, kendimizi, yaptıklarımızı ve yapmak istediklerimizi, gece gündüz demeden, ev ev dolaşarak anlatıyoruz. Kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık iktidarımız tarafından anayasa teminatı altına alınmıştır” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.