Nursan Vergi Rekortmeni oldu..

Egemen İnşaat’ın yıldızı parladı!

Nursan Vergi Rekortmeni oldu..2010 Yılı Kurumlar Vergisi Rekortmenleri açıklandı. Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı’ndan edinilen bilgilere göre, 3 milyon 805 bin lirayla Nursan Metalurji Endüstrisi A.Ş. 2010 yılı vergi rekortmeni olurken, Karaağaç’ta ‘Botanik Park’ ismiyle inşa ettirdiği modern ve lüks yapılarla dikkat çeken Egemen İnşaat ise ikinci oldu.. Egemen İnşaat 3 milyon 135 bin lira vergi taahhuk etti. Üçüncü sıraya ise yine Nursan Çelik Sanayi yerleşirken, sırasıyla Fil Filtre dört, Atakaş beş, Antuvan Makzume altı, Özbuğday Tarım yedi, Özel Hatay İhtisas Hastanesi sekiz, yatırım programı açıklayan Tosçelik Profil ve Sac Endüstrisi A.Ş. dokuz ve Nils İnşaat onuncu sırayı paylaştı.
İlk yüz sıraya bakıldığında, inşaat sektörünün ekonomik katkı merdivenlerinde hızla yükseldiği, sanayi, otomotiv ve filtrenin bölgeye büyük avantajlar sağladığı görüldü..

DOĞAN ERTEN VE BEDİ ÇANKAYA
GELİR VERGİSİ’NDE LİSTE BAŞI!

2010 Yılı Gelir Vergisi’nin şampiyonu ise Tekel Ürünleri Toptancılığı yapan Bedi Çankaya ile Doğan Petrol’ün sahiplerinden başarılı işadamı Doğan Erten oldu.
İşadamı Doğan Erten’in bu başarısı İskenderun’da büyük takdir gördü.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.