MMK Atakaş Bayileri MMK Atakaş İskenderun Tesislerini ziyaret etti

MMK Atakaş Bayileri MMK Atakaş İskenderun Tesislerini ziyaret ettiTürkiye Demir Çelik Sektörü’nün en büyük gruplarından biri konumunda bulunan MMK-ATAKAŞ Metalurji San Tic ve Liman İşletmeciliği, 9 Mart 2011 tarihinde açılışını gerçekleştirdiği 2 milyar dolar yatırım değerine sahip olan İskenderun demir çelik tesislerini Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen bayilerine tanıttı.
11- 12 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen programa 200’den fazla MMK Atakaş bayisi katıldı. Geziye Türkiye Genelinde katılan bayi temsilcileri Türkiye’de bugüne kadar özel sektör tarafından, yabancı sermaye ile birlikte demir-çelik sektöründe sıfırdan yapılan en büyük yatırım olan MMK-ATAKAŞ Demir-Çelik Tesisi ve limanını görme ve MMK Atakaş yetkililerinden yerinde bilgi alma fırsatı buldular. Tesisten çok etkilendiklerini ifade eden bayi temsilcileri, MMK Atakaş’ın tam kapasite ile üretime geçmesinden sonra iş hacimlerinin ciddi bir artış göstermesini beklediklerini belitti.
MMK Atakaş adına bayi temsilcilerini Ottoman Otel’de ağırlayan Satış Müdürü Cem ÜSTÜN ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Çetin MUTLUAY’ da, MMK Atakaş bayilerini tesislerinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Burada ne kadar büyük bir yatırım yaptığımızı ve ulaşacağımız üretim kapasitesini bayilerimize yerinde gösterebilmekten mutluyuz” şeklinde konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.