Atasever “3.Ligi Hedefliyoruz”

ASAŞSPOR’DA TRANSFER ATAĞI

Atasever “3.Ligi Hedefliyoruz”Önümüzdeki futbol sezonunda Bölgesel amatör Ligi’nde mücadele edecek olan İskenderun Asaşspor, henüz erken olmasına rağmen transfer atağına başladı.
3.lig hesapları yapan mavi beyazlı ekip İskenderun Asaşspor, uzun yıllar profosyonel futbol oynayan forvet elemanı Kenan Maraşlıoğlu’nu transfer etti.
Daha önce Köyhizmetlerispor, Konya Ereğlispor, Antakyaspor’un ardından Kırıkhanspor da futbol oynayan Kenan Maraşlıoğlu, “Hedefi olan bir takıma gelmenin mutluluğunu yaşamaktayım” dedi.

“TRANSFERLERİ ERSOY’UN İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA YAPIYORUZ”
İskenderun Asaşspor kulüp 2.Başkanı Suat Atasever yaptığı açıklama da “Önümüzdeki futbol sezonunda 3. lige çıkmayı hedeflemekteyiz.Bunun için tek yetkili hocamız Halit Ersoy’un isteği doğrultusunda transfere erken başladık.Daha önce prensipte anlaştığımız futbolcuları renklerimize bağlamaya devam edeceğiz” dedi.
Teknik Direktör Halit Ersoy,”Türk sporuna hizmet eden Asaş Filitre Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen’e Kulüp Başkanı Zeki Göçmen’e ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederiz” dedi.

Önceki İçerik19 Mayıs coşkusu sabah saatlerinde başladı
Sonraki İçerikMMK Atakaş Bayileri MMK Atakaş İskenderun Tesislerini ziyaret etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.