Karasayar’dan annelere jest

Karasayar’dan annelere jestİskenderun Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokulu’nda öğrenim gören öğrencilerin velileri Okul Aile Birliği’nin Anneler Günü münasebetiyle düzenlediği kahvaltı da bir araya geldiler. Kahvaltıya katılan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, tüm annelere gül dağıtarak ‘Anneler Günü’nü kutladı.
Hasan Baba Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, Gani Bahadırlı Anaokulu Müdürü Hüseyin Gündüz, AK Parti ilçe teşkilat yöneticileri ile birlikte davetliler katıldı.
Milletvekili Karasayar, burada kahvaltıya katılan tüm annelere birer gül takdim ederek hem onların gönüllerini aldı, hem de ‘Anneler Günü’nü kutladı.
Günün anlamına ilişkin kısa bir konuşma yapan Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokulu Müdürü Hüseyin Gündüz, 8 Mayıs’ta kutlanan Anneler Günü’nü geç kutlamalarının sebebini, “Benimde bir annem var. Sürekli ne zaman evleneceksin? Mürrüvetini ne zaman görecem? Şeklinde telkinde bulunurdu. Bende kendisine 8 Mayıs’ta kutlanan Anneler Günü’nde nişanlanarak bir gelin hediye ettim” şeklinde açıkladı. Gündüz, bu vesileyle de tüm annelerin bu anlamlı günlerini kutladı.
Daha sonra konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, dünyada annelerin en yüce değer olduğunu belirtti. Annelere olan sevginin bir güne sığdırılamayacağını kaydeden Karasayar, “Anneler yeryüzünde sevgiyi kalbinde taşıyan en yüce varlıklardır. Anne sevgisi hiçbir sevgiyle ölçülemez. İşte siz değerli annelerimizin böyle bir ayrıcalığı var. Tabi günümüzde kadına yönelik şiddet var. Biz hükümet olarak kadına yönelik bu şiddete son vermek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tabiî ki bunda eğitiminde çok önemli bir yeri var. Ben tüm güzelliklerin annelerin olmasını, onların bu hayatta hiçbir zaman üzülmemelerini diliyor, tekrar Anneler Günü’nüzü kutluyorum” ifadelerinde bulundu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.