Çiftçilerimiz her şeyimiz

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar:

Çiftçilerimiz her şeyimizAK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, yoğun seçim programı gündemi içerisinde dün gününü Arsuz’a bağlı köylere ayırdı. Milletvekili Karasayar, beraberinde AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, belediye meclis üyeleri ve ilçe teşkilat yöneticileri ile birlikte Arpagedik, Höyük, Karagöz, Hacıahmetli, Gözcüler, Arpaçiftlik ve Beyköy’ü ziyaret etti.
Köylerde mahalle muhtarları ve köylülerle bir araya gelen AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Arpagedik’te yaptığı açıklamada, cumhuriyet tarihinde ilk kez hükümetin BELDES ve KÖYDES projeleri kapsamında köylerimize bu kadar çok hizmet geldiğini kaydetti. Milletvekili Karasayar, “Köylüye verilen mazot desteği 3 katına çıktı. Alınteri ile üretim yapan çiftçilerimiz bizler için ayrı bir önem arz ediyor. Köylümüz bizim her şeyimiz, gözbebeğimizdir. Çünkü onların yıl boyunca alın terleriyle ektikleri ürünler soframıza geliyor. Köylerin yol, okul, sağlık ocağı, parke taşı, içme ve sulama suları gibi çok önemli sorunlarını büyük ölçüde hallettik. Köylülerin huzurlu ve mutlu yaşamaları için bölgede çözüm üretmeye çalışıyoruz” dedi.
Arpagedik’in ardından Höyük’e geçen Milletvekili Karasayar, burada köy muhtarı ve köylüler tarafından ilgiyle karşılandı. Vatandaşlara köy kahvesinde seslenen Karasayar, Höyük’e yapılan hizmetlerden bazılarını anlattı. Bu hizmetler içerisinde iki içme suyu deposu, sulama suyu, yolların parke taşları ile döşenmesi ve köy bağlantı yollarının tamamının şehir yollarına asfaltlanarak birleştirildiğini söyledi. Burada önemli açıklamalar yapan Karasayar, bölgenin ilk sorununun Arsuz yolu olduğunu belirterek, yağışlarını noktalanması ile birlikte asfaltlama çalışmalarının biteceği müjdesini verdi. Bitecek olan Arsuz yolu ile köylülerin 20-25 dakika gibi kısa bir zamanda İskenderun’da olacaklarının altını çizen AK Parti Hatay Milletvekili Karasayar, ayrıca İskenderun Turizm Meslek Lisesi’ni bitirip halkımızın hizmetine sunacaklarını vurguladı.
Bu arada AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, kendisini yakın ilgiyle takip eden köy çocuklarına sürpriz yaptı. Milletvekili Karasayar, beraberinde getirdiği oyuncakları çocuklara dağıtarak onların gönüllerini aldı.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Höyük köyün camii imamının evine konuk oldu. Sıcak bir ilgiyle karşılanan Karasayar, burada kısa bir molanın ardından programına kaldığı yerden devam ederken, hükümet tarafından köye yapılan hizmetlere mercek tuttu. Karasayar, popülist siyaset yapmadıklarını, hizmet ürettiklerini söyledi. Bu hizmetleri hiçbir ayrım gözetmeden yaptıklarını vurgulayan Karasayar, “Biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.