Bu İftirayı Yayanları Allah’a Havale Ediyorum

AK Parti Milletvekili Adayı Türkoğlu:
“Bu İftirayı Yayanları Allah’a Havale Ediyorum”

Bu İftirayı Yayanları Allah’a Havale EdiyorumAK Parti Hatay milletvekili adayı Hacı Bayram Türkoğlu, kendisi hakkında bazı internet sitelerinde ve gazetelerde çıkan haberle ilgili açıklamada yaptı. Türkoğlu, Ergenekon Sanığı Çetin Doğan’la 2005 yıllarında çekilen bir fotoğraf yayınlanarak kendisine Ergenekoncu damgası vurmak isteyenleri Allah’a havale ettiğini belirtti.
Türkoğlu, “2005 yılında Hatay Azerbaycan Kültür Derneği Başkanı sıfatı ile Dr. Kenan Yüce’nin aynı dönemde Dörtyol Türk Ocağı Başkanı sıfatıyla Türkiye’den 50-60 belediye başkanının da katıldığı ve Bakü’de yapılan Türk Kurultayı’na davet edildik. Kurultaydan sonra verilen resepsiyona binlerce kişi katıldı. Bir arkadaşımız daha önce hiç görüşmediğimiz ve tanımadığınız emekli bir paşa ile bizi tanıştırdı. O esnada hatıra olsun diye bir fotoğraf çektirdik. Bu resim çekileli 6 yıl olduğunu dikkat çeken Türkoğlu, o günden sonra bu şahısla ne telefonla ne de yüz yüze hiçbir görüşmemiz olmadı” diye konuştu.

Önceki İçerikİlk ‘hobi bahçesi’ tamam!
Sonraki İçerikEczacılar sağlıkta vazgeçilmez bir unsur
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.