Karaca Porselenleri, 46. Mağazasıyla İskenderun’da

Karaca Porselenleri, 46. Mağazasıyla İskenderun’daTürkiye’nin en köklü mutfak gereçleri markası Karaca Porselenleri 46. mağazasını İskenderun’daki Prime Mall Alışveriş Merkezinde açarak hizmete girdi.
Kapılarını İskenderun halkına açan müşterilerine kalite ve estetikten ödün vermeden en uygun fiyatlarla zengin ürünler fırsatı sunan Karaca Porselenleri ziyaretçilerini bekliyor.
İskenderun Prime Mall Alışveriş Merkezi alt katında açılan Karaca Porselenleri birçok ziyaretçinin ilgi gösterdiği gözlendi.
Karaca Porselenleri mağaza müdürü Şenay Yeşilova “İskenderun’da böyle bir markanın açılışından dolayı mutluluk duyarak gelen ziyaretçilerimizin yoğun ilgi göstermesi bizleri mutlu etmektedir. Mağazamızda yüksek kaliteli Fransız porseleni yemek takımları, paslanmaz çelikten ürün grupları, modern çizgileri ile Karaca ürünleri, sımsıcak havasıyla tüm ailenizle bir araya geldiğiniz zaman sofralarınıza mutluluk yansıtacak” diye konuştu.
Açılış sonrası vatandaşlar mağazayı gezerek ürünleri inceleme fırsatı buldular.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.