İskenderunspor kendi evinde kayıp

İskenderunspor kendi evinde kayıpSpor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden İskenderunspor, kendi evinde oynadığı son maçında grubun alt sıralarında bulunan K.Maraşspor’a 3-2 mağlup oldu. Maçın başlamasıyla birlikte rakip kalede gol arayan İskenderunspor aradığı golü Karaağaçspor’dan alınan genç Anıl’la 31.dakikada bularak 1-0 öne geçti. Bu golle birlikte baskısını arttıran ev sahibi ekipte ikinci gol 41. dakikada geldi. Bu golün ardından Kahramanmaraşspor Yerdal ile durumu 2-1 taşıdı. İlk yarı 2-1 İskenderunspor’un üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci yarıda daha baskılı oynayan ve gol arayan konuk ekip Kahramanmaraşspor, deplasmanda olmasına rağmen maçı bırakmadı ve 70. dakikada yine Yerdal ile durumu eşitledi. 2-2.
Bu golden sonra İskenderunspor rakip kalede gol bulmak için çabaladı, ancak kale direği ve rakip defans oyuncuları buna fırsat vermedi. Özellikle genç oyuncuları sahaya süren İskenderunspor, 85.dakikada İbrahim Sürer’in defansta yaptığı hatayı değerlendiren Yerdal kendisinin ve takımının 3. golüne kaydederken; 2-0 mağlup durumda olan takımını 3-2 galip getirmesini bildi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca sahadan K.Maraşspor 3-2 galip ayrıldı. İskenderunspor bu hafta Gümüşhane deplasmanına giderek sezonu kapatacak.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.