Alkışlar Sabit Eren’e..

Erenler Demir-Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Sabit Eren, en çok değer verdiği ve genç yaşta kaybettiği annesi Güler Eren’in adını, Hassa’da yaptıracağı anaokulunda yaşatacak

Alkışlar Sabit Eren’e..Payas’ta faaliyet gösteren Erenler Demir-Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Sabit Eren, hayatının en anlamlı günlerinden birini yaşadı. Eren, genç yaşta hayatını kaybeden annesi Güler Eren adına anaokulu yaptırarak ismini sonsuza kadar yaşatacak.
Bölgemizin sevilen iş adamlarından Sabit Eren, ülke ekonomisine katkı, bölgeye istihdamın yanı sıra şimdide bu başarılı çizgisini hayırseverlikte sürdürecek. Eren, uzun süredir gerçekleştirmeye çalıştığı eğitime katkı projesini Hassa’da hayata geçirdi. Hayatta en çok sevdiği ve değer verdiği annesi Güler Eren’i 48 yaşında iken kaybeden ve hala annesini kaybetmenin acısını yaşayan Sabit Eren, geçtiğimiz hafta kutlanan Anneler Günü’nde annesine en kutsal hediyeyi verdi. Eren, Hassa’da yaptıracağı Anaokuluna annesinin ismini vererek, hem eğitim camiasına yepyeni bir eser kazandıracak, hem de hayalini kurduğu projeyi yılın en anlamlı gününde yaşam bulduracak.
Erenler Demir-Çelik Ltd. Yönetim Kurulu Başkanı Sabit Eren, bu müjdeyi geçtiğimiz hafta Cuma günü Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan ile birlikte Hassa’ya yaptıkları 1000 kitap bağışı sırasında Hassa Kaymakamı Harun Başıbüyük’e iletti.
Kaymakam Harun Başıbüyük’ün eğitim ile ilgili yapmış olduğu açıklamanın ardından Hassa’ya okul yaptıracağını açıklayan Sabit Eren’in bu projesini açıklaması salonda bir anda duygu ve hüznü bir arada yaşattı. Sabit Eren’in eşi Tansel Eren, eşinin okul yaptıracağını açıklamasının ardından gözyaşlarına boğulurken, Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda ortağı Osman Tufan’da duygulanarak Sabit Eren’e bu anlamlı projesinden dolayı sarılarak kutladı. Salonda bulunan baba Ahmet Eren’de böyle bir eseri Hassa’ya kazandıracak olmasından dolayı oğlu ile gurur duyduğunu ifade etti.
Hassa’nın Girne Mahallesi’ne yaptırılarak olan Güler Eren Anaokulu, gerekli ön etüd ve çalışmaların ardından imzalanacak protokolle hayata geçirilecek. Erenler Demir-Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Sabit Eren, yaptığı açıklamada, hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadığını belirterek, “Şu anda hem mutluluğu, hem de gururu aynı anda yaşıyorum. Hayırseverlik çok önemlidir. Bu dünyada bırakacağınız bir eser isminizi sonsuda dek yaşatır. Bende genç yaşta kaybettiğim ve hayatta çok değer verdiğimi annemin ismini bir anaokulunda yaşatacağım” diye konuştu.
Hassa Kaymakamı Harun Başıbüyük, Erenler Demir-Çelik Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Sabit Eren ve Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan’a eğitime verdikleri katkılardan dolayı birer plaket takdim etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.