Öntürk’ten Türk Büro-Sen’e ziyaret

Öntürk’ten Türk Büro-Sen’e ziyaretAK Parti Hatay Milletvekili adayı Mehmet Öntürk, Türk Büro-Sen Hatay Şubesi’ni ziyaret etti. Türk Büro-Sen Hatay Şube Başkanı Uğur Muratoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Öntürk, sivil toplum kuruluşlarının çözüm önerilerine her zaman kulak verdiklerini belirtti.
Türk Büro-Sen Hatay Şube Başkanı Uğur Muratoğlu, toplumun genelini ilgilendiren tüm konulara yüksek duyarlılık gösterdiklerini belirterek, “Hepimizin ortak gayesi toplumsal sorunlara istişarede bulunarak çözüm üretmektir. Önemli olan bir adayın seçim döneminde vaat ettiği konuları Meclis’e gidince unutmaması ve hayata geçirebilmesidir. Bizim tüm adaylardan beklentimiz Meclis’e gittikleri zaman Hatay’ı unutmamaları, Hatay’ımızı şaha kaldıracak projelere ivme kazandırmalarıdır. Milletvekili adayı Mehmet Öntürk’e bu nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ediyor, çıktığı siyaset maratonunda başarılar diliyoruz” dedi.
AK Parti Hatay Milletvekili adayı Mehmet Öntürk de, sivil toplum kuruluşlarının sorunların dile getirilmesinde anahtar rol üstlendiklerini belirttiği konuşmasında, “Sivil toplum kuruluşlarını önemsiyoruz. Eğer halkımız teveccüh gösterir de Meclis’e gidersek, sendikaların lehine olacak her türlü yasayı destekleriz. Tabii ki bir takım sıkıntılar var. Bu sıkıntıları ortak bir payda da buluşarak çözebileceğimize inanıyorum”diye konuştu. Ziyaret sohbet ortamında devam etti.

Önceki İçerikKaza ucuz atlatıldı
Sonraki İçerikHilal kart yaşamı kolaylaştıracak
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.