Hilal kart yaşamı kolaylaştıracak

MHP’den Güney Medya Grubu’na ziyaret

Yücelen: “Hilal kart yaşamı kolaylaştıracak”

Hilal kart yaşamı kolaylaştıracakMHP Hatay Milletvekili adayı İsmail Hakkı Yücelen, 12 Haziran’da partilerinin tek başına iktidara geleceğini söyledi.
Milletvekili adayı Yücelen, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül ve partililer ile birlikte Güney Medya Grubu’nu ziyaret etti.
MHP heyetini Güney Medya Grubu Genel Koordinatörü Yılmaz Akpınar karşılarken, ziyaretten memnunluk duyduğunu belirtti. Akpınar, 12 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde Güney Medya Grubu olarak her siyasi partiye eşit mesafede yaklaştıklarını belirterek, MHP Milletvekili adayı İsmail Hakkı Yücelen’e çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaretinde 12 Haziran genel seçimlerinin öneminden bahseden Yücelen, MHP’nin iktidara geleceğine tüm teşkilat olarak inandıklarını belirtti. Yücelen, partilerinin projelerinde de bahsederek, MHP iktidarında uygulamaya koyacakları ‘Hilal Kart’ ile tüm halkın rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğini kaydetti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.