CHP Adayı Refik Eryılmaz’a 2. Silahlı Saldırı !

CHP Adayı Refik Eryılmaz’a 2. Silahlı Saldırı !Hatay’ın ‘ın Samandağ İlçesi’nde CHP’den 3’üncü sıra Hatay milletvekili adayı avukat Refik Eryılmaz, seçim çalışması yaparken ikinci kez silahlı saldırıya uğradığı iddia edildi

İlçeye bağlı Tekebaşı Beldesi’nde 28 Nisan’da esnaf ziyaretleri yapan Refik Eryılmaz’a, 25 yaşındaki E.A. tarafından av tüfeğiyle ateş açmıştı. Saldırıda Eryılmaz’ın da aralarında bulunduğu 17 kişi hafif yaralanmıştı. Şüpheli kayıplara karışırken siyasi yönü olmadığı bildirilen saldırının ardındanseçimçalışmalarına devam eden Eryılmaz, bugün de ilçeye bağlı Aknehir Beldesi’nde esnaf ziyaretlerine çıktı.

Eryılmaz ile beraberindekiler Nihat Matkap Köprüsü yakınlarına geldiği sırada daha önceki saldırıyı gerçekleştiren E.A.’nın yakınları olduğu iddia edilen 4 kişi pompalı tüfekle ateş açtı. Açılan ateşe, Eryılmaz’ın korumaları da karşılık verdi. Çıkan kısa süreli çatışma büyük paniğe neden olurken, saldırganlardan biri de yaralandı. Yaralı ile diğer saldırganlar kaçtı. Olayda başka yaralı olmazken, Eryılmaz, esnaf ziyaretlerine ara verdi.

Jandarma da bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.