Amerika’dan işadamlarımıza çağrı var

Amerika’dan işadamlarımıza çağrı varTürk Amerikan İşadamları Derneği’nce İskenderun Belediye Kültür Merkezi’nde yatırımcılara yönelik seminer düzenlendi. ABD’de yatırım yapmak isteyen işletmecilere yönelik düzenlenen seminere Türk Amerikan İşadamları Derneği Çukurova Şube Başkanı Gökhan Gökten, ABD Adana 2. Konsolosu Joseph Babb, ABD Ankara Ateşesi Thomas Bruns, ABD Ankara Ticaret Müsteşarlığı Ticaret Uzmanı Özge Cirika’nın yanı sıra, İncirlik üssü yetkililerinden Donald Naiman, Bülent Yüce ve Lucas Skilman katıldı.
Seminere ev sahipliği yapan Taba Çukurova Şube Başkanı Gökhan Gökten, “Hepimiz burada sunulan büyük fırsatı fark edecek ve bundan yararlanacağız. Burada bir çatı altında muazzam bir derinlikte tecrübeye ve çok kapsamlı bir uzmanlığa sahip bulunuyoruz. Bu nedenle, daha çok beyin gücüne erişmek için her birimiz baskı altında olacağız ve kazanacağımız o becerinin daha fazla beyin gücünün oluşturacağı farkı çok etkileyici olacak” dedi. Seminerde söz alan ABD Adana 2. Konsolosu Joseph Babb, Çukurova bölgesinde faaliyet gösteren iş adamlarına yönelik ABD’de cazip yatırımların beklediğini, bu konuda yatırım yapmak isteyen iş adamlarına ve yatırımcıya yatırım ve kredi konusunda bilgiler verebileceklerini vurguladı.
ABD Ankara Ticaret Müsteşarlığı Ticaret Uzmanı Özge Cirika ise, yatırım ve finans konularında bilgiler verdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.