Emniyet teşkilatına büyük destek

Emniyet teşkilatına büyük destekHalkın huzur ve güvenliği için gecesini gündüzüne katan emniyet teşkilatına hayırsever işadamları desteklerini esirgemiyor. İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce İskenderun Yelken Kulübü’nde dayanışma gecesi düzenlendi. Gecede emniyet teşkilatına Tosyalı Holding 5 araç bağışlarken, iş adamı Recep Atakaş 4 araç, Körfez İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği 1 araç, Kömürcüler Derneği 1 araç, Deniz Ticaret Odası 1 araç, Mustafa Baştuğ 1 araç, Paşa Karaca 1 araç, Zelluh Ailesi 50 bin TL, Özcan Aslan 10 bin, Sami Yıldız 25 bin, Ali İnan 5 bin, Ali Tekten 5 bin, Öz Trans 10 bin, Güneysu Gübre 5 bin, Yeşilyurt Demir-Çelik 15 bin, M.Saim Kınalı 5 bin, Ender Spor 5 bin, İskenderun Genç İşadamları Derneği 10 bin, Çelik-İş Sendikası 10 bin, Hulusi Genelioğlu 5 bin TL bağışta bulundu. Gecede ayrıca İskenderun’a kurulacak olan MOBESE sisteminin kurulacağı yerin arazi tahsisini belediye hibe etti. Yemekli düzenlenen geceye Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya, İSSİAD Başkanı Recep Atakaş, İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, İSGİAD Başkanı Gökhan Gökten, KİSİAD Başkanı Tamer Eker, işadamları ve davetliler katıldı.
İlk olarak söz alan İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Baştuğ, “Yaşadığımız şehrin en önemli ihtiyacı olan huzur ve güvenliği sağlayan emniyet güçlerimize teşekkür ediyoruz. Dernek olarak emniyet teşkilatımıza her zaman destek olmak için çaba sarf ediyoruz. Bu bağlamda hayırsever kişi, kurum, kuruluş ve iş adamlarımızın emniyet teşkilatımıza desteği de her zaman bizleri sevindiriyor” dedi. Gecede ayrıca İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmalarını anlatan sinevizyon gösterimi ilgi ile izlendi.
İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği fahri başkanı olan Recep Atakaş da, yaptığı kısa konuşmasında, “Hepimizin en önemli ihtiyacı huzur ve güvenlik. Çünkü huzur ve güvenliğin olmadığı yerde hiçbir şey olmaz” dedi.
Ardından söz alan Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç ise, “Çok ağır bir yükün altındayız. Hatay’ın güvenliği için İskenderun öksürmemeli, yoksa biz hasta oluruz. Hatay’ı daha huzurlu bir şehir yapabilmek için çaba sarf ediyoruz. İskenderun’a kısa süre içerisinde MOBESE sistemi kurulacak. İhalesi yapıldı. Yer tahsisi konusunda da bizlere yardımcı olan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
İnsan hayatının vazgeçilmez unsurlarından birinin güvenlik olduğunu söyleyen İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ise “İskenderun’un güvenliği için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Emniyetimizin yeni hizmet binası bitti. Şehrimize MOBESE sistemi kuruluyor, ihalesi yapıldı ve 2 Ağustos’ta hizmete girecek. Her zaman halkımızın huzur ve güvenliği için çalışıyoruz” şeklinde görüş ortaya koydu.
Gecede son olarak söz alan Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz ise, İskenderun’da hayır işlerinin Kayseri ile yarışır hale geldiğini belirterek, “Korkuyla, sabotajla, kendisini devletten güçlü sayan çete ve benzeri güçlerle emniyetimizin kararlı bir şekilde mücadelesi sürüyor. Dünya hızla değişiyor. Ülkemiz ve şehrimiz de hızla gelişiyor. İskenderun Türkiye’nin lokomotif şehirlerinden biri. İskenderun önümüzdeki yıllarda ekonomik ve sosyal alanda çok daha gelişecek bir şehir. Lojistik köy, turizm mastır planı, Arsuz yolunun tamamlanması ile bölgemiz ekonomik, tarım ve turizm yönünden daha da gelişecektir. Bu bağlamda emniyet teşkilatımızdan desteklerini esirgemeyen hayırsever kişi, kurum, kuruluş ve işadamlarımıza da teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.