12 Haziran iktidarımızla Türkiye’nin bayramı olacak

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, Milletvekili Karasayar ve partililerle birlikte beldelere çıkarma yaptı:
12 Haziran iktidarımızla Türkiye’nin bayramı olacakEski Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, 12 Haziran genel seçimlerine doğru takvim hızla geriye doğru işlerken, çalışmalarını da bu doğrultu da hızlandırdı. Ergin, beraberinde AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve milletvekili adaylarıyla beldelere çıkarma yaptı. Ergin, ilk olarak konuk olduğu Akçay’da Türkiye’de AK Parti iktidarı ile birlikte huzurun, sükûnetin ve güvenin sağlandığını kaydetti.
Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, Akçay, Bekbele, Denizciler, Sarıseki, Karayılan ve Azganlık beldelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ergin, ilk olarak Akçay’a geçti. Burada AK Parti heyeti, Akçay Mahalle Muhtarı Mehmet Bebek ve mahalle halkı tarafından coşkuyla karşılandı. Ergin, tek tek vatandaşların elini sıkarak tokalaşırken, her vatandaşla da bire bir görüşmesi takdir topladı.
Düzenlenen mahalle toplantısında ilk olarak konuşan Akçay Mahalle Muhtarı Mehmet Bebek, teşriflerinden dolayı Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin’e teşekkür ederken, hizmetlerinden dolayı da minnettar olduklarını kaydetti.
Daha sonra sözü alan Ergin, konuşmasının başında kendi hükümetleri ve daha önceki koalisyon hükümetlerini karşılaştırdı. Koalisyon döneminde zengin bir insanın sabah kalktığında fakirleştiğini ileri süren Ergin, “Çok şükür artık bu günler geride kaldı. Artık Türkiye’de huzur ve güven hakim. Bu, siz değerli vatandaşlarımızın sayesinde oldu. Şimdi bu güven ve istikrarın devamını istiyorsak önümüzde 12 Haziran’da sandık konulacak. Aklı selim davranarak tekrar AK Partimizi tek başına iktidara taşıyacağız” diye konuştu.
Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, milletvekili adayları, AK Parti İskenderun ilçe yöneticileri ve partililer daha sonra Bekbele Beldesi’ne konuk oldu. AK Parti heyeti burada Bekbele Belediye Başkanı Bestami Bilgili ve belde halkı tarafından yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı. Bekbele’de düzenlenen toplantıda milletvekilleri ve milletvekili adaylarına tek tek söz verildi. İlk olarak konuşan AK Parti Hatay Milletvekili adaylarından Abdulkerim Güven, kendilerini konuk ederek büyük bir teveccüh gösteren belde halkına gösterdikleri bu ilgiden dolayı teşekkür ederken, milletvekili adaylarından Filiz Özçörekçi ise, bu dönem daha çok çalışılması gerektiğini belirtti. Vatandaşların pür dikkat dinlediği toplantıda daha sonra konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, AK Parti iktidarı ile Türkiye’ye güvenin geldiğini vurguladı. Gece gündüz durmadan bu halk için çalıştıklarını kaydeden Milletvekili Karasayar, partilerine destek veren herkese teşekkür etti. Toplantıda son olarak konuşan Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, artık Türkiye’de ekonominin güçlendiğini ve ülkeye istikrar geldiğini, bunun da AK Parti hükümeti sayesinde olduğunu dile getirdi. Eski koalisyon dönemlerinde ülkenin içinden çıkılamaz bir hal aldığını savunan Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, “Ama şükürler olsun ki; sizlerin destekleriyle bizler artık o eski Türkiye’yi geride bıraktık. Eskiden canı sıkılan darbe yapıyor ve hükümeti görevden alıyordu. Şimdi böyle bir şey kalmadı. Biz ileri demokrasiyi savunan ve böyle olması için de elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Artık vatandaş ne isterse o olacak. ‘Burada milletvekili seçtiğimiz adama bak, Ankara’ya gitti değişti’ diyordunuz. Ama adam değişmiyor, buradan gönderdiğiniz kişiyi Ankara’da ülkenin yönetimini çok iyi bilenler yönetmeye kalkıyordu. Ondan dolayı milletvekilleri böyle görünüyordu. Biz bunların hepsini değişirdik. Artık herkesin fişi sizin elinizde” şeklinde görüş ortaya koydu.
AK Parti heyeti, Bekbele Beldesi’nin ardından Denizciler Beldesi’ne konuk oldu. Burada Eski Bakan Ergin ile birlikte AK Parti yöneticilerini Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan ve belde halkı karşıladı. Ergin, vatandaşların yoğun sevgi gösterileriyle salona girdi. Burada konuşan Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin’e beldelerine teşriflerinden dolayı şükranlarını sundu. Denizciler Beldesi’ne kazandırılan tüm hizmetlerin mimarının AK Parti Milletvekilleri Sadullah Ergin ve Orhan Karasayar olduğunu kaydeden Başkan Soydan, “İşte bu hizmetlerin devamı için önümüzdeki 12 Haziran’da elimizde bir şans var. Hep birlikte partimiz yine tek başına iktidara gelecek. Bizler yine bu hizmetlerin devamını alacağız” diye konuştu. Ziyaret serisi diğer beldelerde sürdürüldü.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.