Kılıçdaroğlu, İskenderun Belediye Sarayı önünde halka seslendi

“Bu ülkenin kaynakları, gücü var”

Kılıçdaroğlu, İskenderun Belediye Sarayı önünde halka seslendiCHP Lideri Kılıçdaroğlu, İskenderun Belediye Sarayı bahçesinde hazırlanan konuşma platformu yerine seçim otobüsü üzerinde konuşmayı tercih etti. Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ve Hatay Milletvekili adaylarıyla birlikte seçim otobüsü üzerinde kent esnafını selamlayarak konuşma yapacağı Mareşal Çakmak Caddesi’ne geldi. Elektrik tellerinin engin olması nedeniyle partililerin kabloları yukarı kaldırarak ağır ağır ilerleyen otobüs Genel Başkan ve beraberindekileri halka hitap edeceği noktaya getirdi.
Kalabalığa seslenen CHP Lideri Kılıçdaroğlu “Madem ki, 13 Haziran’da halkın iktidarına karşılamaya hazırsınız, bende hazırım. 13 Haziran özgürlüklerin, demokrasinin yolunu açıldığı tarih olacaktır. Onun için 13 Haziran bizim için çok önemli, 12’sinde sandığa gideceğiz, halkın iktidarını kuracağız. Bu ülkenin kaynakları, gücü var. Yeter ki topladığın parayı yerinde, zamanında hortumlanmadan kullan!” dedi. Kılıçdaroğlu Hatay’da görkemli bir mitingi yaptıklarını, sonrasında ovayı gezdiklerini ve İskenderun’a geldiklerini sözlerine ekleyerek şunları kaydetti: “Biraz sonra aranızdan ayrılacağız. Ben Ankara’ya gideceğim bazı arkadaşlarla malum ya hanım soracak nerede bu adam diye uzun süredir gitmedik. Gideceğiz bu akşam. Pişirdiği yemeği yiyeceğiz. Onun da işi zor. Ama sonuçta biz insanımızı seviyoruz. Ülkemizi seviyoruz. Size hizmet etmeyi onurlu bir görev kabul ediyoruz. Sizin için çalışıyoruz. Her türlü özveriye hazırız.”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.