Yine Bekir Altan farkı!

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ‘Yılın En İyi Belde Belediye Başkanı’ ödülüne layık görüldü..

Yine Bekir Altan farkı!

Yine Bekir Altan farkı!Siyaset Dergisi’nin düzenlediği anket sonucunda Payas Belediye Başkanı Bekir Altan Yılın En İyi Belde Belediye Başkanı ödülünü aldı.
Bugüne dek aldığı sayısız ödüllerle ‘Ödül Avcısı’ olarak anılan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, bu başarısına bir yenisini ekledi. Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz ile Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş’la birlikte ödülünü Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak’tan alan Başkan Altan’ın mutluluğu görülmeye değerdi.
Payas’ın başarılı belediye başkanı Bekir Altan, ortaya koyduğu vizyon ve başarılı çizgisiyle gecede en çok tartışılan isimdi..
Başkan Altan’ın, 2.5 milyon oy kullanılan ankette ‘Yılın Belde Belediye Başkanı’ ödülüne layık görülmesi gecede yoğun alkış gördü..
Ünlü sanatçılar Zara, Metin Özülkü, Erol Evgin, Hülya Koçyiğit’le samimi sohbetlerde bulunan Başkan Altan’ın ayrıca, Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek ve Abdulkadir Aksu ile sohbeti gecede hoş bir eda bıraktı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.