Zara Payaslılara unutulmaz bir konser verdi

ZARA, PAYASLILARA UNUTULMAZ BİR KONSER VERDİ

Zara Payaslılara unutulmaz bir konser verdiTürk Halk Müziği’nin sevilen sesi Zara, Payas’ta kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara unutulmaz konser akşamı yaşattı. Zara’yı dinlemeye gelen binlerce kişi, sanatçının söylediği şarkılarla adeta kendinden geçti.
Konser öncesinde bir konuşma yapan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Türkiye’nin, çizgisini koruyan sanatçılara ihtiyacı olduğunu, bu anlamda da ünlü sanatçı Zara’yı her zaman takdir ettiklerini söyledi.
Payas’ta gördüğü samimiyet ve ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Zara, Belediye Başkanı Bekir Altan’a yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

Hep Bir Ağızdan Şarkılar
Sahnede kaldığı süre boyunca sık sık güzel mesajlar veren ve Payas’a olan sevgisini dile getiren Zara, Şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Zara’nın, seyircilere “Canlarım” diye hitap etmesi yoğun alkış aldı.

Protokol’de Dinledi
Konseri izlemeye binlerce kişi gelirken, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve eşi, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ve eşi, Belediye Meclisi üyeleri, muhtarlar da Zara’yı dinlemek için konser alanında yerini aldı. Söylediği birbirinden güzel parçalarla unutulmaz bir konsere imza atan Zara, büyük beğeni topladı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.