Sürmeli ziyaret turlarına başladı

Sürmeli ziyaret turlarına başladı2 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimler öncesinde Hatay’dan Bağımsız Milletvekili adayı olan diş hekimi Melih Sürmeli ziyaret turlarına başladı. İlk ziyaretini İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’na yapan Sürmeli burada plan ve projelerini anlattı.
Kendisini karşılayan oda başkan yardımcısı Alaaddin Özbülbül ve yönetimle sohbet eden Hatay Bağımsız milletvekili adayı Melih Sürmeli, ülkenin gidişatı ile ilgili karşılıklı konuştular. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı Özbülbül, Sürmeli’nin kişilik sahibi olduğunu ve kendisini yakından tanıdığını, meclise gitmesi durumunda bölgenin her türlü sıkıntısıyla ilgilenecek kişilerden biri olduğunu dile getirdi.
Daha sonra konuşan Bağımsız Aday Melih Sürmeli ise, “2002 yılında da aynı şeyi yaşamıştık Ben yine ilk ziyaretimi buraya yapmıştım. Bu ülkenin artık milli birliğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.