Sokakta Sanat Yarın Başlıyor…

Sokakta Sanat Yarın Başlıyor…Havuzlu Çarşı bitişiğindeki alanda yarın İskenderun Kültür ve Sanat Şenliği başlıyor. Evimiz Süpürge Derneği ile Ayna Kültür Derneği ve diğer bazı gönüllü katkı veren işletme ve kişilerin katkılarıyla İskenderun’a renk, hareket, kültür ve sanat getirmeyi amaçlayan etkinlik 21-24 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.
Ebru sanatı, duvar resimleri, güvercin uçurtulması, klarnet resitali, keman dinletisi, dans soğuk seramik çalışmaları, sabun çalışmaları, fotoğraf sergileri, heykel çalışmaları, taş süsleme, kara kalem, yağlı boya, müzik programları, tiyatro gibi etkinliklerle dolu-dolu geçmesi beklenen şenliklerde, ayrıca sergiyi gezenlere de çeşitli sanat çalışmaları yaptırılacak, ebru sanatı, heykeltıraşlık özendirilmeye çalışılacak, İskenderun’un kültür ve sanatla daha iç içe bir kent olma hedefi esas alınacak.
İskenderun Kültür ve Sanat Şenliği’nde ayrıca imza günleri de gerçekleştirilecek. İmza günlerine ünlü yazar Ayla Kutlu ile yazar Ali Göçmen, Hüseyin Çirkin, tarihçi yazar Yahya Gülgeç, Gazeteci yazarlar Refik Kireççi ile Cevdet Uygun’da katılacaklar.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.