Müzik yarışmasının birincisi Beş Temmuz

Müzik yarışmasının birincisi Beş TemmuzÖzel İkem Koleji tarafından ikincisi düzenlenen “Geleneksel Okullar Arası Müzik Yarışması”nda birinciliği Beş Temmuz İlköğretim Okulu kazandı.
Yarışmaya ev sahipliği yapan Özel İkem Koleji, Geleneksel Okullar Arası Müzik Yarışması’na Demir Çelik, Mithat Paşa, Beş Temmuz, Deniz Nakliyeciler Derneği, Murat Zelluh ve Ali Kemal Ziroğlu İlköğretim Okulları katıldı. M.K.Ü Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Sezgin Suna, Hatay Gazetesi sahibi ve müzik eleştirmeni Sinan Seyfettinoğlu, Müzik Öğretmeni Zeynep Sallabaş ve İkem Koleji Müzik Koordinatörü Ethem Yavuz yarışmaya jüri üyeliği yaptılar.
İkem Koleji çok amaçlı salonunda çok sayıda öğrenci ve velilerin katılımı ile gerçekleşen ilköğretimler arası müzik yarışmasında birinciliği Beş Temmuz İlköğretim Okulu “Doktor” şarkısı ile birinciliği, Mithat Paşa İlköğretim Okulu ise “Söyleyemedim” şarkısı ile ikinciliği, Demir Çelik İlköğretim Okulu “La ise bonita” şarkısıyla üçüncülüğü elde ettiler. Jüri özel ödülünü ise Deniz Nakliyeciler İlköğretim Okulu “Arkadaş” şarkısı ile aldı.
Yarışmada birincisi Beş Temmuz İlköğretim Okulu’na ödülünü Özel İkem Koleji Müdürü Emine Çirkin, ikinciliği kazanan Mithat Paşa İlköğretim Okulu’na Kolejin İlköğretim Müdür Yardımcısı Cavide Şahutoğlu, üçüncüye de ödülünü İlköğretim Okulu Aile Başkanı Nida Saçu’dan alırken, jüri özel ödülünü Deniz Nakliyeciler’e M.K.Ü Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Sezgin Suna verdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.