MHP’li adaylara kurbanlı karşılama

MHP’li adaylara kurbanlı karşılamaMHP Hatay milletvekili adayları İsmail Hakkı Yücel ve Canan Gencer, Belen’de vatandaşlar tarafından kurbanlarla karşılandı. Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar ve partililer tarafından alkışlarla karşılanan milletvekili adayları halkı coşku ile selamladı. Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, MHP’nin iktidara doğru adım adım gittiğini, Belen’den de ilk kez iki milletvekilinin aday olduğunu belirterek, “El birliği ile iktidara gidiyoruz, adaylarımızı da meclise taşımak için hep birlikte mührümüzü MHP’nin üç hilaline basalım” dedi. Ardından söz alan MHP Hatay milletvekili adayı Canan Gencer ise, “Hem Belenli, hem İskenderunlu, hem de Hataylıyım. Partimizi iktidara taşımak için bayan milletvekilinin de mecliste temsil edilmesi için var gücümle çalışacağım” dedi.
Son olarak alkışlarla kürsüye çıkan MHP Hatay milletvekili üçüncü sıra adayı İsmail Hakkı Yücel ise, “Belen’in bağrından çıkmış bir ülkücü olarak bu davaya yıllardır hizmet ediyorum. Her zaman Belen halkımızın yanındaydım, bundan sonra da olmaya devam edeceğim. Bu kez halkımızın karşısına milletvekili adayı olarak çıktım ve Allah kısmet ederse, Belen’imizin ve Hatay’ımızın sorunlarını meclise taşımak için gecemi gündüzüme vererek çalışacağım” dedi.
MHP’li milletvekili adayları Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ve partililer ile halkı selamlayarak, MHP’yi iktidara taşıma sözü verdiler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.