Endüstri Meslek Lisesi mezunları hasret giderdi

Endüstri Meslek Lisesi mezunları hasret giderdiİskenderun’un en eski okullarından olan ve ‘Erkek Sanat Okulu’ olarak bilinen İskenderun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin eski mezunları ve öğretmenleri düzenlenen bahar buluşmasında hasret giderdiler. Lisenin mezun öğrencilerinden oluşan bir grup tarafından düzenlenen gecede grup adına Ayfer Ünler konuşma yaptı. Ünler, konuşmasında, “Hasret giderme amaçlı grubumuz örgütlenerek kısa bir sürede İskenderun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne dönüştü. Derneğimizin yasal başvurusu yapılmıştır. Amaç okulumuza sosyal ve kültürel anlamda katkı sağlamaktır” görüşlerine yer verdi. Geceye AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar da katıldı ve derneği her türlü desteği vereceğini belirterek, kurucular kurulunu kutladı.
Derneğin irtibat bürosu Şehit Pamir Caddesi üzerinde bulunuyor. Üye kayıtlarına başlanılmış olup, irtibat bürosu 22 Nisan 2011 Cuma günü törenle hizmete açılacak.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.