Daisy Personelinden Görkemli 17. Yıldönümü Coşkusu

Daisy Personelinden Görkemli 17. Yıldönümü CoşkusuAdana ve İskenderun’da hizmet veren Özel Daısy Poliklinik çalışan personeline yönelik düzenlenen gecede bir araya geldi.
Bu yıl meslek hayatında 17. yılını kutlayan Daısy, çalışanları ile görkemli bir gece geçirdi.
İskenderun Gourme restaurant da düzenlenen gecede Özel Daısy Poliklinik işletmecisi Songül ve Eşref Zevzir çalışan personelleri aileleriyle keyifli ve eğlenceli bir gece geçirerek yorgunluk atıp moral depoladılar.
Özel Daısy Poliklinik sahibi Songül ve Eşref Zevzir çalışanlarına hitaben “17. yıl dönümümüzü birlikte kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyim. Birlikte ekip olmanın önemini ve başarısını yaşıyoruz bu doğrultuda güzel günler geçirdik daha nice hayırlı günler ve hedeflerimi uygun işler yapabilmeyi devam ettirmek amacındayız çalışanlarımıza İyi ki yanımdasınız sizleri çok seviyoruz” diye konuştu.
Konuşmalarının ardından gecenin 17. yıl dönüm pastası kesilerek ardından personeller aileleri ile gece boyunca eğlendiler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.