Turizm bir şehrin can damarıdır

Turizm bir şehrin can damarıdırTurizm Haftas, İskenderun’da sabah saatlerinde anıt alanına çelenk sunma töreniyle başladı.
Anıt alanındaki törene AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, parti ilçe yönetim kurulu üyeleri İskenderun İlçe Turizm Danışma Bürosu Şefi Berrin Türk ve davetliler katıldı. Tören, çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla devam etti. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İlçe Turizm Danışma Bürosu Şefi Berrin Türk, turizmin öneminden bahsetti. Turizmin bulunan bir mekândan başka bir mekâna gezmek ve görmek ve para harcamak amacıyla yapılan sosyal kültürel ve ekonomik bir faaliyet olduğunu ifade eden Türk, “Tanımından da anlaşılacağı turizm, hem kültürel hem sosyal, hem de ekonomik getirisi olan bir sektördür. 15 Nisan Turizm Haftası’nın başlangıcı olarak kabul edilir” dedi. Türk’ün yaptığı konuşmanın ardından İskenderun Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi, davul zurna eşliğinde yöreye özgü oyunlar oynadılar. Tören Halk Oyunları ekibinin gösterisiyle sona erdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.