İskenderunspor minikleri namağlup şampiyon oldu..

Miniklerin hedefi Türkiye şampiyonluğu

İskenderunspor minikleri namağlup şampiyon oldu..Çekmece Belediyespor ve Serinyolspor’u farklı skorlarla yenerek Hatay şampiyonluk ipini de göğüsleyen Yeni İskenderunspor U–14 takımı, son oynadıkları 4 maçta 20, toplamda 14 maçta 86 kez fileleri havalandırdılar. U–14 liginde C grubunu lider tamamlayan Yeni İskenderunspor, Hatay şampiyonu oldu. İskenderun’un minik futbolcuları gole doymuyor. İskenderun’dan sonra Çekmece Belediyespor ve Serinyolspor’u farklı skorlarla yenerek namağlup olarak Hatay şampiyonluk ipini de göğüsleyen turuncu mavili ekip, üç maçta toplam 20 gol atma başarısını gösterirken, kendi kalelerinde sadece 2 gol gördüler. Bu güne kadar oynadıkları 14 maçta sadece bir beraberlik alan Yeni İskenderunspor U–14 takımında hedef Türkiye şampiyonu olmak. Antrenör Halil Akkuş, “Çocuklarımızın oynadığı futbol herkeslerin göğsünü kabartacak nitelikte. Zekâlarıyla ayaklarını bütünleştirebilen futbolcularımız toplamda oynanan 14 lig maçında 86 kez fileleri havalandırmayı başarmışlardır. Zevkli ve kaliteli geçen maçlarımızda bol gol atma serimizi bundan sonraki maçlarımızda da sürdüreceğiz. İskenderun takımı olarak sahip çıkılması durumunda çok büyük başarılara imza atabiliriz. Herkesin maçlarımızı seyretmelerini ve oynanan futbolun zevkini tatmalarını istiyoruz. Bu çocuklarımıza sahip çıkalım ve değerlendirelim” dedi.
Şampiyonluğundan dolayı Yeni İskenderunspor U-14 takımına ASKF tarafından kupa verildi. Hatay ASKF Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik ve ‘Herkes İçin Futbol’ şubesi İskenderun Temsilcisi Murat Ünal’ın elinden kupalarını alan küçük futbolcular adeta sevinç yumağı oldular. Minikler, “Bize güvenenleri mahçup etmedik. Bundan sonraki hedefimiz Türkiye şampiyonu olarak Anadolu’da ne cevher futbolcular olduğunu göstermektir” diye konuştular.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.