Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları

Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları’nın 74. şubesi İskenderun’a kazandırıldı..

74. halka İskenderun’da

Amerikan Kültür Derneği Dil OkullarıAmerikan Kültür Derneği Dil Okulları’nın Türkiye’deki 74. halkası İskenderun’a kazandırıldı. Tuncay Toparlak ve Cihan Emir’in ortaklığından kurulan Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları’nın açılışını İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ile birlikte İskenderun İlçe Milli Eğitim şube müdürleri Yaşar Düzen ve Mustafa Kocacık yaptı.
Savaş Mahallesi Mareşal Çakmak Caddesi No: 7, Kat 2-3 (Tapu Dairesi Eski Yeri)’te hizmete giren Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları’nın açılış törenine İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Milli Eğitim şube müdürleri, Koçmar Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Koç ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılış öncesi konuşan Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları ortaklarından Cihan Emir, böyle bir eğitim yerini İskenderun’a kazandırmış olmanın mutluluğunu ve gururuna yaşadıklarını ifade etti. Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları’nın dünyanın en büyük dil okulu olduğunu kaydeden Emir, amaçlarının burada hayırlı evlatlar yetiştirerek topluma kazandırmak olduğunu söyledi. Ardından söz alan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise, yaptığı açıklamada; “Küresel dünyada insanlar birbirleriyle ne kadar iyi tanışır, ne kadar iyi konuşur, ne kadar iyi anlaşırlarsa bu dünya o kadar yaşanılır bir hale gelir. Teknoloji herkes tarafından paylaşılır. Sizde küresel dünyada insanımızı bir dünya vatandaşı olarak yetiştirmenin adımını atıyorsunuz. Bu bakımdan size teşekkür ediyorum. Çok güzel bir iş yapıyorsunuz. İskenderun’a gerekli ihtiyacı olan bir şeyi kazandırıyorsunuz. Her zaman yanınızdayım” ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları ortakları Tuncay Toparlak ve Cihan Emir, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ile birlikte davetlilere dil okullarını tanıtarak bilgiler verdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.