Halkımızın kölesi olacağız

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar:

“Halkımızın kölesi olacağız”

Halkımızın kölesi olacağızAK Parti Hatay Milletvekili adayları düzenlenen törenle parti teşkilatında toplanarak, halkı selamladılar ve güç birliği ile AK Parti’yi yeniden iktidara taşımak için çalışacaklarını söylediler. Konvoy eşliğinde AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’na gelen milletvekili Orhan Karasayar, teşkilat binasının önünde partililerle kucaklaşarak hasret giderirken, heyecanını ve sevincini paylaştı. Milletvekili aday adayları ile de tek tek selamlaşan Orhan Karasayar ve diğer adaylara partide çiçek takdim edildi. AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen törene AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Milletvekili adaylarından Abdulkerim Güven, Filiz Özçörekçi, Hür Emre Önal, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, Azganlık Belediye Başkanı Halil Demir, Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, Belediye meclis üyeleri, parti yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.
Açılış konuşmasını yapan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, partilerini yeniden iktidara taşımak için güçlü kadrolarla el birliği ile çalışacaklarını belirterek, “Güçlü Türkiye’nin oluşmasında AK Parti, Türkiye’nin her köşesine herkese eşit hizmet götürmüştür. Bu bağlamda, Türkiye genelinde olduğu gibi bölgemize de gelmeyen hizmetlerin gelmesinde milletvekilimiz Karasayar özveri bir şekilde görev yapmıştır” dedi. Ardından söz alan AK Parti Hatay milletvekili adayı Abdulkerim Güven ise, sıralamanın hiç önemli olmadığını önemli olan Ak Parti’yi iktidara gelmesi gerektiğine vurgu yaptı.
AK Parti Hatay 6. sıra milletvekili adayı Filiz Özçörekçi ise, el birliği ile AK Parti’yi iktidara taşımak için çalışacaklarını ve partilerinin Hatay’da 10 milletvekili çıkaracak güçte olduğunu söyledi.
Son olarak alkışlarla konuşmaya başlayan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, “Hatay’a 70 yılda gelmeyen hizmetleri getirdik. Başbakanımız ‘halkın hizmetkârıyız’ diyorsa biz de halkın kölesi olmaya hazırız. Ülkemizin en önemli sorununun işsizlik olduğunu biliyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürüyoruz. Bu gün Türkiye, dünyanın en güçlü ve en saygın ülkelerden biri haline gelmiştir. Başbakanımızda dünya liderleri arasında yer almaktadır. Sizlerin verdiği bu emaneti en iyi şekilde korumak şehrimize, ülkemize milletimize en iyi hizmeti verebilmek için bu yola baş koyduk. İnşallah 12 Haziran’da da en az 400 milletvekili ile AK Parti’yi iktidara getirmek için el birliği ile çalışacağız” şeklinde konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.