Biz tüm vatandaşlarımızı mecliste temsil edeceğiz

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, milletvekili aday listesi ile ilgili değerlendirme yaptı. Başkan Kurşun, diğer partilerin İskenderun’dan aday göstermemelerine ise, farklı bir yaklaşım göstererek siyasi partisi, görüşü ne olursa olsun herkesi mecliste en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

“Biz tüm vatandaşlarımızı mecliste temsil edeceğiz”

Biz tüm vatandaşlarımızı mecliste temsil edeceğizAK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, milletvekili aday listesinin Hatay’da en çok oyu alabilecek nitelikte olduğunu söyledi. Önceki gün Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edilen milletvekili aday listesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Kurşun, 2002 ve 2007 seçimlerinde olduğu gibi 12 Haziran seçimlerinde de AK Parti’nin tek başına iktidara geleceğinden hiçbir endişelerinin olmadığını kaydetti.
Tüm aday adaylarıyla birlikte yarında tezi yok çalışmaya başlayacaklarının dile getiren AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, diğer partilerin İskenderun’dan aday göstermedikleri konusuna da değinerek, “Biz siyasi partisi, görüşü ne olursa olsun, tüm vatandaşlarımızı Mecliste en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.
Daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de en az 5 milletvekili çıkaracaklarının altını çizen Başkan Kurşun, “Ancak bu seçim daha farklı. Biz oluşturduğumuz kaliteli liste ile bu sefer 6. ve 7. sıradaki adayımızı da parlamentoya göndermek için bütün emek ve mücadelemizi ortaya koyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. 12 Haziran’da AK Parti sandıktan daha da güçlü bir şekilde çıkacaktır. Çünkü bizim tek amaç ve gayemiz bu millete ve devlete hizmet etmektir. Vatandaşlarımızdan aldığımız gücü kararlılığımız ve azmimizle birleştirip AK Parti’yi yine tek başına iktidara getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Önceki İçerikErozan 6. sıradan milletvekili adayı
Sonraki İçerikHalkımızın kölesi olacağız
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.